Тайният живот на Путин в 5 минути! (ВИДЕО)

ПутинЕдно уникално видео представя биографични кадри от живота на Путин и пътят му от офицер на КГБ до стола на президент на Русия и до ролята му на най-влиятелния човек на Земята. Този клип се завъртя в последните дни и придоби огромна популярност по целия свят, предават от chudesa.net.

В дни на размирици и множество проблеми, пред които е изправена Украйна, Владимир Путин – президентът на Русия, отново е под светлината на прожекторите. Светът е като една огромна шахматна дъска и единственият, който има последна дума за печелившия ход, е самият руски президент. Путин е човекът, който с лекота определя съдбата на милиони хора по света.

Вие сами можете да определите каква е ролята на Владимир Путин при опазване на световния мир на Земята. Но влиянието на президента на братска Русия е толкова мащабно, че дори и у нас привърженици на политиката на Путин се намериха да протестират в защита на намесата на руските войски в Украйна.

Какво ли още е измислил този кукловод, едва ли можем дори да предположим. Но в едно сме убедени, че Владимир Путин е един от най-сериозните играчи в края на ХХ и началото на ХХI в. в света. Неговата дума е тежка и с нея се съобразява дори и Барак Обама, президентът на САЩ.

И така, докато други лидери се конфронтират със своя народ, Владимир Путин си спечели славата на най-интересния мъж на планетата. Вижте пътят на лидера от офицерския пагон до стола на президента на Русия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *