Тайната падна: Разкриха кой е тотомилионерът от Бобошево

Топки от тототоМистерията около тотомолионера от Бобошево вече е разбулена. ТV7 съобщи, че щастливецът е 83-годишният Димитър Въжарски. Той е получил печалбата си от 4,7 млн. лв. още преди Нова година.

Името на втория щастливец бе разкрито близо месец и половина, след като беше спечелен големият джакпот във второ теглене на играта „6 от 49″ на 18 ноември. Рекордният джакпот от 9,4 млн. лв. беше ударен от двама души, пуснали фишове в Перник и Бобошево. Перничанинът Росен Русимов сам се похвали на другия ден, че е единият тотомилионер, а другият остана неизвестен.

Жителите на Бобошево вече могат да назоват своя съсед, спечелил близо 4,7 млн.лв. Всички в градчето се радват, че именно Димитър Въжарски и семейството му са тайнствените тотомилионери. Сигурни са, че късметлиите постепенно ще започнат да демонстрират благосъстоянието си.

Тотомилионерът и семейството му почерпили съседите с бонбони, но не казали какъв е поводът. Преди Нова година заминали за София, където щастливецът се появил в централата на Българския спортен тотализатор. Според правилата анонимността му трябва да бъде запазена. Затова от тотализатора едва вчера, когато изтече крайният срок, съобщиха, че късметлията от Бобошево е прибрал печалбата си, без да казват кога е станало това и името му.

Печелившият фиш, който Въжарски е пуснал, е обикновен. Другият тотомилионер от Перник удари джакпота с комбинация.

Според справка в информационната система „Делфи“ Въжарски е бил в управлението на производствено-потребителна кооперация „Струма-96“ до октомври 2003 година, съобщава в. „24 часа“.

По-рано слухове изкараха, че печеливш е кметът на Бобошево, който мистериозно излезе в отпуска непосредствено след публикуването на щастливите числа. Градоначалникът замина за чужбина заедно със семейството на брат си, което още повече подхрани съмненията. През декември обаче в. „България Днес“ писа, че възрастен мъж от Бобошево е най-богатият пенсионер в България, което не беше потвърдено до днес.

Източник: Дир.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *