Тази 12-годишна българка е НАЙ-КРАСИВАТА В СВЕТА!

Биляна Лазарова12-годишна българка сложи в малкия си джоб претендентки от цял свят. Малката Биляна Лазарова безапелационно обра короните в не един, а цели два световни конкурси за красота.

Чаровницата спечели две международни отличия. Тя се окичи с летните за мис „Beauty International 2012“ и „Beauty World Fashion 2012“ в международни конкурси за красота.

Съревнованието, което се проведе в Пунта Аренас, Доминикана е сред най-известните детски състезания по красота в света. Българката успя да засенчи редица малки красавици от цял свят.

Още преди финала на конкурсите Биляна получи редица други отличия. Тя спечели и приза за най-оригинална носия и най-ярък талант. Хубавелката се появи с традиционна българска носия пред международното жури и ги смая буквално. След което напълно безапелационно спечели останалите призове, пише kliuki.ws

Биляна имаше сериозна конкуренция в лицето на свои връстнички от цял свят. Сред тях бяха представителки от Венецуела, Салвадор, Украйна, Португалия, Пуерто Рико, Доминикана, островите Аруба, Кюрасао и Маргарита и още много други, пише „Блиц“.

Малката чаровница е ученичка в Националното училище за танцово изкуство, където възхищава учителите с таланта и скромността си. Освен това двете престижни отличия далеч не са единствените, които тя печели.

Биляна има солиден опит в конкурсите за красота. Тя дори е участвала в Световния фестивал за красота, таланти и мода, където също впечатлява жури и публика с талант и красота.

Източник: hotarena.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *