Съдят редник за зверско групово изнасилване на момиче

РедникВъв Военния съд в Пловдив започва дело за блудство, обвиняеми са Васил Ковачев – служител на поделение в Казанлък и трима цивилни негови приятели, съобщи за БЛИЦ шефът на Военна прокуратура Пловдив полковник Емил Ангелов. Те групово са изнасилили, пребили и захвърлили голо 22-годишно момиче. В началото на март миналата година 22-годишно момиче отишло на дискотека с приятелка в Павел баня. Там Мария се засякла със старото си гадже, Михаил Пенчев и аверът му Ивелин Бубев. Двойката била преустановила сексуални контакти преди месеци. Въпреки това на няколко пъти двамата мъже настоявали Мария да излезе зад заведението, за да разговаря със старата си изгора. След като Мария категорично отказала, изродите я издебнали, докато отивала до тоалетна и я издърпали насила навън.

Последвали заплахи и няколко шамара, защото девойката отказала да им прави орална любов. Последвалата гавра граничи с филм на ужасите. Закарали я в близкия парк, съблекли я гола, първо в колата, после навън. Накарали я да коленичи, принудили я да им прави орална любов. След това мъжете закарали момичето с автомобил на пуста местност, на 10 минути извън Павел Баня и извикали по телефона свои приятели, на които обещали, че мадамата, с която са ще ги задоволи сексуално.

Веднага на поканата се отзовали редник Васил Ковачев и приятелят му Дарин Трифонов. Младите мъж били по-безжалостни и жестоки от първите, започнали да се гаврят с девойката. Кошмарът за момичето започнал с адски болки, защото освен, че всички се изредили да им прави орална любов, някои от тях я изнасилили анално. През цялото време старото гадже – Михаил Пенчев удрял жертвата си с юмруци в главата и е биел с пръчка по тялото. Останал безмилостен към молбите, сълзите и риданията на бившата си приятелка.

След като развилнелите се мъже се изредили по няколко пъти на момичето, те го откарали голо до дискотеката в града и така го изоставили. Девойката се прибрала в дома си в шок, пребита и унизена. През цялото време е изпитвала невероятен ужас, болка и страх, пише в обвинителния акт. Михаил е задържан в ареста, веднага след сигнал от страна на семейството на пострадалата до полицията. Той е с основно образование, слави се в родното си село Габарево като човек, който не зачита законите, с ниско образование и самобитни обноски.

Михаил е криминално проявен, многократно осъждан. Затова и вече почти годна търка наровете на ареста в Стара Загора. От работа е уволнен и военният Васил Ковачев, който е родом от Стара Загора. Той не е имал проблеми със закона до тогава, изпълнявал стриктно служебните си задължения. В поделението в Казанлък бил автоматчик. След като гръмва скандала обаче е изритан от работа. Ковачев и останалите двама са на свобода с мярка „Подписка”. В делото, което ще стартира скоро ще бъдат представени и неоспорими доказателства. Изродите, които се гаврили с момичето, заснели с мобилни апарати унижението и зверството, на което подложили момичето.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

6 коментара по “Съдят редник за зверско групово изнасилване на момиче

  1. КОВАЧЕВ и ДВАМАТА са на свобода с мярка „ПОДПИСКА“…е това вече ме влуди.Тези….са за публичен разстрел,ако питат мен.Унищожили са целия живот на момичето,шока и ужаса няма да бъде забравен никога от нея и семейството и!Дано тези гадове си получат заслуженото…ДАНО…

  2. Направо нямам думи ,как найстина може да съществуват такива отвратителни мърши накратко паплач ,ако ги пуснете и не им дадете на всичките поне по 20 год. в затрова просто в тажи държава няма да има смисъл от пребиваване. Не на последно място заслужават агонизираща смърт! Дълбок респект за момичето ,да се оправи от все сърце и пожелавам и да продължи живота си пълноценно!

  3. сега те трябва да правят свирки и да бъдат Е….НИ ЯКО В З…ДНИКА ЗА ДА УСЕТЯТ КАК СЕ Е ЧУВСТВАЛО МОМИЧЕТО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *