Строежът на АЕЦ Белене започва до края на годината?

АЕЦ БеленеПравителството на Пламен Орешарски не се отказва от проекта.

Проектът за строежа на АЕЦ Белене може да бъде стартиран наново до края на годината. Новината беше обявена лично от депутата от Коалиция за България Петър Дулев. Политикът е категоричен, че правителството, начело с Пламен Орешарски, не се отказват от централата. Управляващите чакат единствено да се направи финансово-икономически анализ, за да решат окончателно каква ще е съдбата на проекта.

Дулев обяви също, че изграждането на АЕЦ Белене е изцяло в интерес на България. Затова и смята, че решението за строежа на централата трябва да бъде взето възможно най-скоро. Въпреки всичко Дулев смята, че моментът не е удачен да се говори за рестартирането на строежа на АЕЦ-а, тъй като с него ще се спекулира за постигането на определени политически цели.

Червеният депутат се притеснява, че дадени политически формации ще се опитат да се възползват от хорското недоволство срещу проекта, за да облагодетелстват собствените си интереси и да настроят допълнително хората срещу централата.

Източник: razkritia.com

2 коментара по “Строежът на АЕЦ Белене започва до края на годината?

  1. Ами ако никоя политическа формация не настрои хората срещу централата, комунетата дали ще започнат да я строят или пак ще оставят други да решават. Хем сърби, хем боли!

  2. АЕЦ – Белене е поредният камуфлаж за червените бабички. Те не могат и не смеят да строят АЕЦ – Белене. Комунистите имат за цел да правят ПРЕВРАТИ срещу правителства които не им дават да си разиграват кончето. След като дойдат на власт, КОМУНИСТИТЕ теглят заеми, които плаща народа, а те ЛАПАТ ли ЛАПАТ. Позната картинка. Ако не дойдат на власт след избори, пак предизвикват ПРЕВРАТ, пак на власт и т.н. Да тежи на съвестта на тези, които гласуват за тях, те ще серат все по- рядко и все по-гладни!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *