Страх! Вардят парламента с бронирани коли и 1700 полицаи

Вардят парламента с бронирани колиNOрешарски: Изключително засилено присъствие на специализирани полицейски сили и специални кордони от охранителна полиция в цялата зона между бул.“Дондуков“ и „Цар Освободител“. Почти пълна блокада на площада пред „Александър Невски“.

З.М.: Стена антивизуален контакт?Креативността им е пропорционална на наглостта.

В.Д.: Целият площад е арестуван. Повече от 50 автобуса с проправителствени „протестиращи“ разтоварват живо месо в защита на мафията. Цинични.

В.Д.: Противозаконие и автобуси с платени „протестиращи“ от ДПС край катедралата на България. Тумби цигани,турци и престарели българи обикалят край загражденията на полицията,придвижват се свободно през барикадите. Гражданите нямат такива права…

М.М.: Първите 7 автобуси от Г.Делчев и Благоевград са паркирали на „Дондуков“ и се насочват към фонтана. 1700 полицаи по източници в момента!!!

NOрешарски: Автобуси от Враца,Ловеч,Плевен,Пловдив,явно организирани в подкрепа на правителството… Според разпореждане на полицията влизането им ще става през ул.“Дунав“.

А.Г.: „… Ний веднАж,ама да е колкуту тяхнуту… Никой ни ньй молил. Ний по добра воля! Не е важно колко автобуса…“(разговор от контрапротестите)

БТВ: Голяма група от близо 500 човека от Кърджали пристигна пред Президентството в подкрепа на правителството,твърдят,че са се организирали сами.

А.Ц: 25 автобуса „случаен превоз“ на „Тодор Александров“ – основно от Кърджали, докараните протестиращи се събират пред президентството,казват,че подкрепят правителството… Положението е: да дойдат автобусите,това ще е емблемата на това управление.

В.с. Дойде денят,в който ще се разбере кои са повече – докараните с автобуси от цяла България червени боклуци или протестиращите срещу престъпното правителство софиянци!!!

О.М.: Какво ли ще стане когато екскурзуващите си заминат?!

„Труд“: Раздават половин милион лева на полицаите,охраняващи протестите.

В.Д.: Някой разпалва гражданска война.

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *