Страхотия! Вижте какво връхлита България!

БългарияПрогнозата действително е ужасяваща!

Страшна прогноза за България дадоха украински специалисти сеизмолози. Те са убедени, че страната ни няма да се размине от все по-зачестилите трусове в Европа. И не само това – според тях ще ни връхлети чудовищно земетресение с магнитут до 10 по скалата на Рихтер. Което за държавата ни ще бъде абсолютно пагубно.

Оказва се, че на територията на България се намират два района с десетобална сеизмичност. Единият от тях се намира в зоната на нос Калиакра и тъкмо той щял да бъде първият, който ще разтресе страната, заяви шефът на Кримския международен център по сеизмична сигурност Николай Георгиев.

Признатият сеизмолог е убеден, че този сеизмично активен район в държавата ни е заспал отдавна, но скоро предвещава събуждането му събуди и ужасяващо земетресение, което да бъде усетено с разрушителна сила и от жителите на Крим и Одеса. Тъй като Калиакра е разположена на около 600 километра от Одеса.

„Все още не се знае в кой точно регион ще ударят новите земетресения, защото за жалост не може да се предвиди с максимална точност. Нос Калиакра е разположен на брега на Черно море, на сто километра северно от Варна.

Това, което се знае със сигурност е, че вълната на труса ще премине по море. Това ще бъде чудовищен и разрушителен разряд”, обяви категорично сеизмологът.

Според него последните няколко земетресения в Румъния и Молдова са само подготовка за още по-ужасяващо земетресение, пишат от razkritia.com.

3 коментара по “Страхотия! Вижте какво връхлита България!

  1. Вие мзлоумни ли сте ве, ко да прая аз, че дошли украинците те да не би случайно да са по-добри от нашите ?

  2. Молоумници!!!!! Това новина ли е?Народът трябва да бъде държан под напрежение!Така няма да мисли за истинските проблеми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *