Столичанин потроши с бухалка офис на мобилен оператор

Столичанин потроши с бухалка офис на мобилен оператор47-годишен софиянец е задържан за хулиганство в офис на мобилен оператор в Елин Пелин, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София. Вчера в 10.35 часа в районно управление „Полиция”- Елин Пелин се получило съобщение за буйстващ мъж с дървена бухалка в офис на мобилен оператор на бул. „София”, който ругаел и заплашвал с побой един от служителите. Незабавно към адреса били изпратени полицейски служители, които задържали на място 47-годишния Н.С. от София, неизвестен досега на органите на реда.

Изяснено било, че повод за разразилата се ярост на столичанина бил нов договор за 24 месеца, който майка му подписала с мобилния оператор преди да е изтекъл срока на предишния.

Научавайки това, Н.С. незабавно грабнал бухалката и нахлул в офиса, където подложил отговорния служител на словесен обстрел с ругатни и заплахи, придружени от заплашително замахване с бухалката.

Благодарение на светкавичната намеса на полицейските служители не се стигнало до трагичен инцидент.

Хулиганът бил задържан с полицейска мярка за 24 часа, а бухалката му иззета. По случая е образувано бързо производство за престъпление. Работата по пълното му документиране продължава под наблюдението на районна прокуратура-Елин Пелин.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *