Столицата вече теснее на Сидеров, протестиращи срещу Пеевски му скочиха

СидеровСтолицата става все по-тясна за лидера на “Атака” Волен Сидеров, който вчера протестиращите срещу Делян Пеевски притиснаха в градинката пред “Кристал”, където обиждаха националиста.

Волен Сидеров сега си сърба надробеното, след като подкрепи кабинета на ДПС и БСП. Снощи протестиращи срещу шефското място на Делян Пеевски в ДАНС, а след това и срещу правителството на Орешарски, се натъкват на лидера на “Атака” в градинката пред “Кристал” в София. Младежите виждат националиста около един час след полунощ и веднага го нападат с използвания от него израз “извини се, бе!” – така редеше и Сидеров пред Народното събрание, когато журналистът от телевизия СКАТ Тео Ангелов му зададе неудобния въпрос защо е подкрепил ДПС и БСП. Снощи младежите му го върнаха, задавайки му същия въпрос, отправяйки критики, че е предал българския народ.

Освен че искат обяснение за това, че се е продал, протестиращите сипят и обиди по адрес на Волен Сидеров, наричайки го “боклук”. Лидерът на “Атака” се оправдава през цялото време, че е подкрепил кабинета “Орешарски”, а не останалите партии. Именно неговия глас осигури кворум да бъде гласувано правителството. Младежите смятат, че тогава Сидеров гласува не с депутатската си, а с кредитната си карта.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Столицата вече теснее на Сидеров, протестиращи срещу Пеевски му скочиха

  1. ОТЧАЯНАТА МИМИКРИЯ НА КОМУНИСТИТЕ-ВЛАСТНИЦИ И ТЕХНИТЕ МЕКЕРЕТА
    След толкова години натрапливо и задушаващо (подобно на плевел) властване комунистите и техните добре известни рязани ортаци са вече крещящо разпознаваеми в обществен план.
    Още на времето – даже много преди 1989 г., техните социалноикономически и идейнополитически СТРАТЕЗИ вкарваха различни „разсейващи окото” елементи, които да отвличат вниманието на „народната маса”. Тези елементи трябваше да покажат колко много хора „симпатизират на идеите на партията (БКП)” и как партията издига все-по-нагоре тези т. нар. „независими кандидати” в дух на „демократизъм” В същото време – при липса на „ефект” от дейността им – подобни „независими кандидати” бяха обявявани (с половин уста) за „грешки”, тъй-като не бе редно „истинските комунисти” да грешат! Нагледахме се на „независими кандидати” като Благовест Сендов, Велко вълканов, Румен Воденичаров, Огнян Сапарев, Александър Томов, Людмил Маринчевски, та и на цели „сателитни партии” – като БЗНС, профсъюзни институции и т.н. (Червената „синина” на българската „недемокрация” Иван Костов също излъчваше свои „независими кандидати” – Неделчо Беронов и т.н.)
    След като „комунистическите стратези” и техните потомци си отиват (комунистите сами си затриха Луканов, наритаха в забравата Лилов и се разграничиха от „прокажения” Гоце), БСП=БКП Е ВСЕ ПО-КОМПРОМЕТИРАНА ОТ ГРЕШКИ, ЕВТИНИ, ЦИНИЧНИ ГАФОВЕ, НЕУДАЧНИ ИНСЦЕНИРОВКИ на „Лайпцигцки процеси”, „псевдоблаготворителности под окаляния девиз: „за благото на народа” и прояви на истинска, натурална простотия. Да не говорим за „представителите на ДПС (малограмотни, незнаещи български турци и циганоиди, българи-„туркофили”) или атакистите-анархофашисти. В същото време натрапливият инстинкт на престъпника-рецидивист, алчен за повече средства и власт, все-повече изкарва наяве тези пороци пред погледа (и на гърба на обществото). Напоследък 1 милиард ще бъде откраднат и прахосан и т.н. Всеки вече разбира, че дойде ли КОМУНИСТЪТ на ВЛАСТ (ръка за ръка с турците, туркофилите и анархофашистите – ортаци) насилието и ограбването продължава, но: на фона на все-по- лесно доловим от обществото напън на престъпниците за ПОЛИТИЧЕСКА МИМИКРИЯ. „Мимикрия е способността на живите организми да се сливат с околната среда, променяйки своята цветова окраска, за да не контрастират рязко със средата и да не могат да бъдат забелязани. Тази им способност им осигурява безопасност и спокойствие”. При всеки пореден – най-вече „комунистическотурски …. „парламент” ще последват мълниеносни нови прояви на непоносимост от страна на прогресивното общество към стремежа на властниците за „реваншизъм, безопасност и спокойствие” . Както правилно се усети Михаил Миков, ако не беше „случаят Пеевски”, щеше да се появи друг мълниеносен повод за всенародно недоволство, което така плаши настоящите незаконни управляващи. И ако преди тях – други управляващи осъзнаха, че е необходима промяна и затова сами почтено се оттглиха от управление през зимата в резултат на народното недоволство, ТЕЗИ ПОСЛЕДНИ „ВЛАСТНИЦИ” не могат да рискуват да „увенчаят” толкова „диверсионни усилия” с неуспех. Затова вкарват още „МИМИКРИЯ” в картинката: независими „премиери”, …”експерти”, неочаквани коалиционни партньори, че даже „нови лица на партията си”. Трябва хубаво да се забули повърхността , за да не бъдат разпознаваеми дядовците и чичовците в загнилите подмоли на „комунистическия гьол”. Връх на тези шашкънски „идеи” са „новите лица на партията” (вродените уроди) – Мишо – истинският шамар за БСП=БКП, Смрадо Таратанчев, „Петното” – горд, че не е прочел нито една книга…. И много други ИДЕЙНИ КОЛОСИ НА МОРИБУНДНАТА СТОЛЕТНИЦА и нейните най-надеждни ортаци. Не можахте ли да измислите нещо поне привидно по-благонадеждно, бе КОМУНЯГИ? Дерзайте товарищи! ОБЩЕСТВОТО ВНИМАТЕЛНО ДА НАБЛЮДАВА ЗАГИВАНЕТО НА ТЕЗИ ДЕГЕНЕРАТИ И ДА ПРЕДПРИЕМА НАВРЕМЕ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ, ЗА ДА НЕ СЕ ПОЯВЯВАТ ПАК ВСРЕД НАС!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *