Стоичков жени малката щерка, кани Марадона на сватбата

Христо СтоичковФутболната легенда Христо Стоичков вдига сватба на щерка си. 21-годишната Христина намерила мъжа на живота си. Неговото име е Джонатан Сусмозас де Мигел и е бивш тенисист. Камата имал намерение да покани на щастливото събитие и добрия си приятел Диего Марадона. Българинът и аржентинецът са в много близки отношения от години.

“Имам много приятни спомени от него, но един е останал дълбоко в съзнанието ми. Диего ни покани в Севиля на гости. Той се държа с родителите ми като с част от неговото семейство. Баща ми и майка ми още си спомнят с умиление за това. В живота всеки има нужда от приятели, Диего е един от моите. Знам, че ако ми потрябва помощта му, мога да разчитам на него“, каза в интервю преди време Стоичков.

Щерката на Камата и нейният избраник още преди месеци заживели под един покрив в американския град Канзас. Христина учи в местен университет, но твърди, че няма намерение да се установява там. Говори се, че семейството й много харесва бъдещия й съпруг. Чужденецът, който вече е бил в България, видял много от красотите на страната ни, но най-много се впечатлил от храм-паметника “Свети Александър Невски”.

Сватбата на влюбените ще се състои в Барселона, където е роден Джонатан.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *