Стефан Гамизов посочи боса на енергийната мафия!

Стефан ГамизовБогомил Манчев бе посочен като бос на мафията в българската енергетика от добре познатия Стефан Гамизов.

Според признанията на самия Манчев в негово интервю по-рано, при него на крака ходят всички – и политиците, и бизнесмените, и е ясно защо, коментира в предаването на НОВА енергийният експерт Стефан Гамизов. Според трактовката на криминологията, подобно отношение се демонстрира само към босовете на мафията.

Време е да се разбере позицията на прокуратурата по въпроса за АЕЦ „Белене“.

Има толкова много документи, доказващи злоупотреби на площадката и в целия проект. Стана ясно, че Манчев всеки месец прибира по 900 000 лв. от замразения с решение на парламента обект, защото никой не му е връчил заповед да спре. Агенцията за финансов контрол отдавна е констатирала нередностите, но неясно защо, магистратите не действат по въпроса и не търсят виновните длъжностни лица. Едва след като неуспялите политици като Мария Капон и Ив. Иванов от ДСБ извадиха някакви книжа, главно, за да се докажат пред публиката, внезапно прокуратурата се раздвижи – това е много подозрително, коментира Гамизов в студиото на Кулезич.

Гамизов освен като консултант и експерт, е известен и с точността на мрачните си предсказания. Миналата година той прогнозира общественото недоволство от високите цени на енергията, станало факт през зимата. Сега той обяви, че арбитражното дело „Белене“ ще бъде загубено. Това е с цел продажните политици да обявят – или плащаме милиардите на Русия, или строим!

Енергийната мафия в лицето на Богомил Манчев задушава България, но „добрите момчета“ ще се борят до край, в рамките на закона, обяви Стефан Гамизов и не пропусна да отбележи, че се смята за едно от тях.

Източник: razkritia.com

http://www.youtube.com/watch?v=Ehl9VD-2eoc

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *