Стартира нов ВИП Брадър през септември?!?

ВИП БрадърНов кастинг за поредния ВИП Брадър е започнал още отсега. Хората на продуцентите Нико Тупарев и Радо Тушев, които вече по традиция събират съквартирантите в Нови хан, са започнали вече да издирват кандидати, които са съгласни да живеят цели три месеца под наблюдението на  камерите.

Всичко ще протече по предишната схема. Първо ще влязат звездите, а след тях отново ще започне Биг брадър ол старс. Има вероятност и двете разновидности да текат едновременно и при богоизбраните да живеят и обикновени участници. Още отсега се знае, че хонорарите, които се предлагат на звездите, са доста по-високи от миналогодишните, но в замяна на това от тях се иска да се разголят до крайност, за да бъде интересно на зрителите.

Още отсега имало и позакъсали за пари звезди, които били готови да прекарат три месеца на разноски на Нова телевизия.

Говори се, че единият от участниците ще е или Румен Луканов или Люси Иларионов. Рафи и Ангел не са поканени, въпреки че спечелиха двата други формата – “Като две капки вода”  и “Денсиг старс”. Те са прекалено малки, за да бъдат интересни на зрителите.

Тризначките отново се натискали да влязат, но продуцентите смятали, че на зрителите ще им писне от тях. Този път шоуто щяло да бъде още по-мащабно, обясняват от телевизията.

Двете къщи в Нови хан ще се ремонтират и модернизират цяло лято.

Източник: skandalno.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *