Станишев нагло излъга, че не е познавал СИК-аджията Иван Иванов (СНИМКИ)

Сергей Станишев

Сергей Станишев подарява букет на младоженците

Сергей Станишев пак заблуди българската общественост с поредни задкулисни игри. Той обяви, че не познава добре Иван Иванов от Шумен и няма връзка с назначението му за зам.-министър в МВР.  Орешарски назначи и уволни вчера само за няколко часа Иванов, заради стари връзки с борческата групировка СИК.

По стара социалистическа традиция за да оневинят лидера, прехвърлиха вината на червения активист Димитър Дъбов, известен като ковчежник на партията и свързан с банката на Младен Михалев – Маджо.

Читател на Faktor.bg обаче е изпратил интересни снимки, правени преди година в Шумен. От тях става ясно, че Станишев много добре познава Иван Иванов и семейството му. Лидерът на БСП е хванат от обективите на сватбата на брата на Иван Иванов – Недко и половинката му Мила. Бащата на Иван и Недко – Валентин Иванов – Шошо се слави като личен приятел на Станишев и заради него първият социалист е бил път до Шумен. По време на цялата сватба Станишев бил сред ВИП гостите, присъствал на подписването, а после и на тържеството в ресторанта на хотел „Шумен”.

На една от снимките, които получихме Станишев е седнал на  маса близо до депутата от ДПС Камен Костадинов, който също бил сред гостите. В предаването „Лице в лице” тази вечер Костадинов отрече също да има връзка със злополучния зам. министър на МВР Иванов и не знаел нищо за миналото му.

Така коалиционните партньори попаднаха отново в капана на поредната си лъжа. В Шумен хората са възмутени от разиграваните срамни етюди. В града открито се знае за връзките на Станишев с фамилия Иванови, а когато бил на сватбеното тържество Сергей договорил с Иван Иванов подкрепата му за конгреса и за битката му срещу Първанов. През този период Иван Иванов е бил временно изпълняващ лидер на социалистите в Шумен.

Източник: factor.bg

Сергей СтанишевСергей Станишев

Един коментар по “Станишев нагло излъга, че не е познавал СИК-аджията Иван Иванов (СНИМКИ)

  1. Абе какви малоумници имаме на власт?!Ако са с Алцхаймер да си стоят в къщи да не се изгубят по пътищата! И не представят ли медицинско като простосмъртните при започване на мандата-или и там са освободени,че да не обеднеят с таксата за медицинското?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *