Станишев, кажи си: кой те убеди за Пеевски?

Цветан Василев и ПеевскиЛидерът на БСП Сергей Станишев продължава да крие кой го е убедил да предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС: Доган ли,Местан ли, Цветан Василев ли или съпругата му Моника,близка приятелка на медийния магнат.

Ето репликите,разменени между Станишев и репортери:  „Друг кръг, за който може да се говори, това е кръгът на Корпоративна търговска банка (КТБ), трети кръг би могъл да се говори за много други. Но нека имаме много ясна дефиниция, да направим обществена дискусия по тази тема какво означава олигархичен кръг или икономически кръг.
Кой влиза в кръга КТБ?
– Не знам целия, но предполагам самата банка и медиите, които са свързани с нея. Поне така се твърди.
Делян Пеевски от този кръг ли е?
– Предполагам, че да.
Защо го назначихте за председател на ДАНС?
– Защото имах достатъчно уверения, че ще свърши добра работа за държавата. Отчетох го като грешка.

Станишев не е дал досега ясен отговор и зашо смята изборът на Пеевски за шеф на ДАНС за „грешка“: защото депутатът-бизнесмен е изначално неподходящ,защото избухнаха протести,защото в Брюксел реагираха остро….защо по-точно?!

Един коментар по “Станишев, кажи си: кой те убеди за Пеевски?

  1. Държавническата и чисто човешка импотентност на Сатанишеф – с логични комплекси, е едната – по-маловажна страна на въпроса. Другата по-опасна е, че точно заради тези липсващи личностови качества, той е избран от КГБ за робот-изпълнител на редица задачки у нас заедно с батьовците-бабаити от ДПС. Тези задачки са много и противоречат на нашите национални интереси. Всички национални интереси в духа на европейските демоктратични традиции успешно защитаваше Борисов, което вбеси Путин. Последва добре организирана диверсионна дейност с помощта на всички корумпирани институции у нас, включително и сини такива, подхвърлен нов главен прокурор и нов коалиционен партньор, жаден за кървава власт, която никога нямаше да получи при демократ като Борисов. Така Болен – Мегаломан стана от първи помощник – главният неволен екзекутор на тези, които го включиха в престъпната си незаконнна властова дейност.
    Не фокусирайте нещата само към Сатанишеф. Той е инфантилен, страхлив, зъл, НО НЕСПОСОБЕН. Истински ПРОФАН!
    Опасни са тези, които го учат какви престъпления да прави, защото те са много по-опитни и в тях от него – те са друга класа – Путин, (с когото руснаците преди всичко имат сериозен проблем) и Доган – ако много му вдигнат мерника неговите хора, няма да регистрират “неуспешен опит” следващия път.
    Европа трябва незабавно да осъзнае , че за пореден път има работа с мошеническо правителство, реализиращо съветските имперски интереси у нас, а не действа в унисон с европейските демократични приници. Това всички прослойки от свободомислещите човешки кръгове в България разбраха. Те няма да отстъпят! Ако Европа не иска да получи логична асфиксия и напълно да се задуши след краха на редица провалили се правителства на уж-класически демокрации, нека да изпревари убийствените (традиционни) действия на незаконноуправляващите у нас!
    Долу червената Путинова олигархия и мазните и слуги в България и по света (Шулц, Свобода и някои други)!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *