Станишев и Местан към Сидеров: Съвест къща не храни!

ГласуванеСъвестта е хубаво нещо, но не се яде. С тази теза отговориха лидерите на БСП и ДПС на изявлението на Волен Сидеров, че той и депутатите от „Атака“ ще гласуват по съвест относно промените по бюджета и тегленето на заем в размер на 1 млрд.

“Е, щом от Атака са решили най-после да гласуват по съвест, кои сме ние, че да ги съдим. Но да внимават дали ще е тая съвест, дето пълни хладнилника!“ – фигуративно се изрази Людовик Местан, лидер на Движението за права и свободи.

Местан допълни, че вече не се сърди на тезата на Сидеров, който твърди, че ДПС е противоконституционна, тъй като Сидеров е показал завидна съвест от 29-и май насам.

Сергей Станишев, лидер на Българската социалистическа партия, допълни колегата си от ДПС, като подчерта, че Сидеров трябва да намери в редиците на партията си поне двама с правилна съвест.

Очаква се съвестта на Атака да е опряна на тезата, че Плевнелиев е извършил държавна измяна, вечеряйки с турци по време на техния празник, докато подкрепянето на протурска партия, участваща във властта, е национално отговорна позиция.

Източник: nenovinite.com

Един коментар по “Станишев и Местан към Сидеров: Съвест къща не храни!

  1. ТИЯ КОМУНЯГИ-ТУРЧУЛЯ ПЪК СЕ НЕ НАЯДОХА!
    1. Когато мъжът Борисов строеше магистрали пискаха, че „асфалт не се яде“! После с удоволствие „откриха“ магистралите, които те никога нямаше да построят, докато все гледат да ядат!
    2. Сега пък пискат и на Сидеров „Съвест къща не храни“! Съвестта трябва да я имаш! Очевидно при КОМУНЯГИ и ТУРСКИ КОРУМПЕТА СЪВЕСТТА ВИНАГИ Е ЛИПСВАЛА! И пак за ядене мислят! Имайте поне търпение, докато налъжете добре хората за крадения от вас милиард, изедници! С всяка изминала година, а напоследък – с дни и часове ПРОСТАЩИНАТА ВИ ВСЕ-ПОВЕЧЕ СЕ ИЗЛИВА, ЩЕ ЗАЛЕЕ И ВАС И ЩЕ ОСТАНЕТЕ НА ДЪНОТО НА КЛОЗЕТНАТА ВИ ЧИНИЯ НА БУЗЛУДЖА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *