Станислав Яневски си хвана за гадже Жива Барби

АйканНовото гадже на Станислав Яневски май не умее да ползва фотошоп.

Станислав Яневски бързо успя да се наложи като един от перспективните млади актьори у нас. Нашенецът стана звезда буквално за една нощ след роля в четвъртата част на култовата поредица “Хари Потър”. След това Стан се снима във втората част на ужаса “Хостел”, както и във филма “Съпротива”. Не малка популярност му донесе и ролята на Гелето от сериала “Под прикритие”.

За съжаление на звездата обаче професионалните му успехи не се повтарят на личния фронт. Актьорът имаше няколко несполучливи връзки като последната приключи особено болезнено за него след като стана ясно, че танцьорката Вероника му е слагала рога. Изглежда обаче Стан най-накрая е намерил момиче, с което се чувства щастлив. Звездата наскоро разкри, че е влюбен и че избраницата на сърцето му не е българка.

Опарен от предишни връзки, актьорът предпочита да запази самоличността на избраницата си в тайна. Близки до него обаче издадоха коя е късметлийката. Става въпрос за 20-годишната Айкан, която е успяла да спечели сърцето на Станислав. Въпреки, че се крият, любовните послания, които си пишат, издадоха двамата влюбени.

Любопитното в случая обаче е визията на девойката. Момичето, което безспорно притежава фина и елегантна външност, очевидно е сред последователките на Валерия Лукянова, станала по-известна като Живата Барби. Айкан е успяла да си докара почти същата външност, стойки и мимики. Госпожицата има силикон в бюста и устните и съвсем естествено – удължители за коса. В опита си да си докара съвсем кукленско излъчване обаче девойката е забравила, че трябва да внимава с фотошопа и вместо две, си е оставила само една ноздра.

Източник: kliuki.net

2 коментара по “Станислав Яневски си хвана за гадже Жива Барби

  1. Това момиче е най-простото създание, което познавам… А за силиконите незнам, но може би ако бръкнете ще извадите 43 номер вълнени чорапи.

  2. Нямате никаква култура, възпитание, новините и новинарите. никакъв морал и етика и сами разпалвате тая содомия с избора ви на думи и епитети

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *