СТАНИСЛАВ СТОЯНОВ ПОЛОЖИ КЛЕТВА НА МЯСТОТО НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, НУНЕВ ГО ЗАМЕСТВА НАЧЕЛО НА КОМИСИЯТА ПО ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ

Stoyanov GERB bgnes

Станислав Стоянов, който ще замести Цветан Цветанов на депутатското място, положи клетва пред народните представители в пленарна зала. Той се закле да спазва Констититуцията на Република България и да работи в интерес на гражданите.

По думите му ще бъде много трудно да отговори на очакванията, но ще се постарае да ги оправдае. „Плашещо е да си на мястото на Цветан Цветанов“, заяви предз журналисти новият народен представил от ГЕРБ.

Ще акцентирам върху това, което съм учил и работя. Може би туризъм и икономика, отбеляза Стоянов. Според него може да бъде полезен и в културата. На въпрос дали ще се ползва от съветите на Цветан Цветанов той поясни, че все още не е разговарял с него, но тепърва ще се срещат.

Депутатът на ГЕРБ Пламен Нунев поема председателството на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред на мястото на заместник-председателя на ГЕРБ. Досега Нунев бе член на вътрешната комисия и заместник-председател на Комисията за контрол над службите за сигурност, прилагането и използването на специални разузнавателни средства и достъпа до данните по Закона за електронните съобщения.

Нунев е експерт по сигурност и член на Изпълнителната комисия на партията. Избран е от ГЕРБ в 19-и многомандатен избирателен район – Русе и е областен координатор на ПП ГЕРБ – Русе. Народен представител от 41-то, 42-ро и 44-то Народно събрание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *