Стана ясна причината за гибелта на дъщерята на Дими

Етикети:

ДимиСтанаха ясни подробности около гибелта на дъщерята на Димитър Казълов. Бившата съпруга на участника в Big Brother All Stars Ралица Филипова му съобщава трагичната вест, докато очаква поредните елиминации.

Дими чува, че 23-годишното момиче си е отишло завинаги, като то е намерено от по-голямата си сестра Ива в общата им квартира в Лондон, писа 24 часа.

В събота Големия брат вика Димитър в изповедалнята и му казва, че има 20 минути, за да си опакова целия багаж и да излезе незабавно от предаването.

Тези кадри няма да бъдат излъчвани по Нова тв, казаха хора от екипа. Участниците в шоуто също не знаят нищо за нещастната случка.

Няколко часа след като си тръгва от риалитито, той вече е на летището и се качва на първия самолет за Лондон, където Деметра живее от години със сестра си Ива. Там малката учила анимация в Университета в Портсмут, а кака й е студентка в Кралския колеж.

Най-вероятно Деметра се е самоубила, казаха съседи на майката от жилищния комплекс „Лозенец“ в София. Там Деметра е живяла като малка, преди родителите й да се разведат. Хората от квартала си спомнят, че преди години на улицата им идвала линейка, защото момичето получава психична криза.

В този апартамент сега Ралица живее с третата си дъщеря Цвета Колева, която е на 8 години, и втория си съпруг, с когото са колеги в БАН.

Майката на Деметра е технолог в Института по металознание, съоръжения и технологии „Акад. Ангел Балевски“ на БАН. „Ужасна трагедия, Ралица Филипова е дългогодишен добър колега“, коментира новият председател на академията акад. Стефан Воденичаров, който до 3 декември оглавяваше този институт.

Вчера там около 17 часа е пристигнала братовчедка на майката, за да гледа детето.

„Аз самата все още нямам информация за случилото се. Това, което знам, е, че сестра й Ива я е открила мъртва в апартамента, в който живеят заедно. След това се е обадила на майка си. Още не се знае дали погребението ще бъде в България. Не знам нищо друго. Още повече че сега се опитваме да предпазим третата дъщеря на Ралица от всични лоши емоции „, каза жената, която не пожела да се представи.

„Обичам те, дъщерко! Ще се видим в следващия живот…“, е написала под снимка на Деметра във Facebook Филипова в неделя. Няколко часа по-рано и самият Дими съобщава в личния си профил в социалната мрежа: „Скъпи приятели, моята по-малка дъщеря вече не е с нас. Почивай в мир, мое дете!“

Източник: inews.bg

Един коментар по “Стана ясна причината за гибелта на дъщерята на Дими

  1. Стана ясна причината за гибелта на дъщерята на Дими…..Какви говеда сте вие бе,изроди нещастни???Ровите се в чуждото нещастие и драскате простотии.Нямате никакви морални стойности,да не говорим за елементарно възпитание.Гадна долна паплач.Със сигурност трябва да блокирам всички БГ страници в ФБ. изпълнени с негативизъм,злоба и ненавист и не на последно място, простотия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *