Срам! Фолк певица окраде Крисия Тодорова! Вижте как!

Етикети: , , , , , , ,

Крисия ТодороваЧе поп-фолк певиците няма грам скрупули и много обичат да „черпят вдъхновение”, крадейки е ясно на всички от доста време. Чалга дивите крадат не само от световноизвестни музикални величия, но и от балканските си колеги, а често-често и една от друга!

Да окрадеш невръстно дете, обаче си е падение дори за една поп-фолк певица! За съжаление точно това се случи, разкриват ексклузивно колегите от razkritia.com! Окраденото дете е не кое да е, а малката Крисия!

Музикална компания „Пайнер” представи своето поредно, ново попълнение, в лицето на 21-годишната Кристина Капрузова. Подобно на повече от половината си колежки, Кристина учи народно пеене. Въпреки това, тя ще извива глас не на народни, а на поп-фолк парчета. Факт, които не изненадва никого. По-любопитното в цялата работа, обаче е артистични псевдоним на новоизлюпената чалгарка, които е Крисия Капрузова!

Продуцентите на поредната певица, явно са преценили, че съвпадението в имената между тяхната чалгарка и детето чудо, открито от Слави, ще и помогне да пробие също толкова бързо и да се утвърди в поп-фолк средите!

Като се има в предвид, че малката Крисия си е Крисия по документи, а новоизлюпената певачка е Кристина, не остава място за съмнение за наглата кражба! До сега, продуцентите, от „Пайнер”, оправдаваха смяната на имената на новите си певици с дублаж. Певица Кристина, в поп-фолка, обаче няма или и да има тя не е известна!

Трупането на слава, на гърба на малко дете е доста подла постъпка, даже и за „Пайнер”. Дали младата им надежда ще прокопса, само времето ще покаже. Продуцентите, обаче, не се взели в предвид един много важен фактор, когато са прекръствали новото си откритие – откривателя на малката Крисия е не кой да е, а Слави Трифонов. Дългият, едва ли ще остане очарован от факта, че някой краде славата на детето, а както знаем на него съдебните дела никак не са му чужди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *