Срам! Станишев не се грижи за майка си

Дина Станишева

Снимка: БЛИЦ

Персоналът на Ортопедията във ВМА събирал пари да купува памперси на Дина Станишева, защото никой от близките й не се вяствал в болницата. Нито лидерът на БСП, нито арх. Георгий Станишев посещавали възрастната си майка, пренебрегвали я и двете снахи.

Дина Станишева била доста капризна, защото е свикнала да живее доволно и охолно като съпруга на Димитър Станишев, един от приближените на Тодор Живков комунистически функционери.

Сергей Станишев единствено си направил труда да премести майка си, която е обездвижена от множество фрактури , в правителствена болница.

Преди около два месеца старата жена е паднала фатално и оттогава се възстановява в болнични условия. За апартамента й от 220 квадратни метра на тузарската улица „Велико Търново” в момента се грижи близка до фамилията жена. Моника Йосифова ухажвала Дина Станишева само, докато се ожени за сина й. Тя ангажирала соцлидера в гледането на дъщеря им Дария и на двете деца от брака й с банкера Венцислав Йосифов.

Точно преди една година Дина Станишева счупила крак и се наложило да бъде транспортирана за рехабилитация до клиника в Банкя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *