Спукаха от бой младеж в мол, всички гледат сеир (ВИДЕО)

БойБрутален бой отнесе млад мъж в мол, а записите от охранителните камери бяха качени в интернет. Абсолютно непредизвиканото, както се разбра и впоследствие, нападение стана в голям търговски център в Прага.

Биячът не харесал по негови си причини седящия на пейка младеж и без да му каже дума, започнал да го бие. След ареста той признал, че го е виждал за пръв път и е нямало друга причина да го нападне, освен че нещо не го харесал.

Скандалното в случая е, че побоят продължава над две минути и момчето е ритано в главата поне десет пъти, но нито някой от присъстващите на мястото хора, нито охраната на мола, се намесва. Също така никой не се сеща да извика полиция. Нападателят е бил арестуван, благодарение на записите от охранителните камери. Очаква го присъда до десет години затвор.

Източник: БЛИЦ

5 коментара по “Спукаха от бой младеж в мол, всички гледат сеир (ВИДЕО)

  1. малко са му и 10 години затвор на тоя идиот. Не бил го харесал по негови си причини…му*льо.

  2. Не мога да разбера как ще станеш свидетел на подобно насилие и ще стоиш като безмозъчна статуя без поне да се разкрещиш или намесиш,да повикаш охраната или да се обадиш на полицията…Tяхното бездействие за мен е престъпно.
    Горкото пребито момче,станало жертва на този психопат в този безумен свят,но дано насилникът бияч получи най-тежкото справедливо наказание! Всъщност той заслужава да бъде пребит по този начин ,но бавно и мъчително да умре без значение дали ще разбере какво е направил! Боклук!

  3. направо не е за говорене това е срамота как е възможно как изобщо има такива хора и не говоря за „побойника“ той на всички ни е ясен а говоря за хората в мола това за мен са ограничени хора страхливи нищо нямаше да им коства 3-4 момчета да го хванат оня и да го изкарат навън или да го задържат докато дойди полицията но не никой не се сетил ако това беше в нормална държава това нямаше да стане защото на секундата въпросния побойник щеше да е арестуван но не и при нас при нас могат да те пребият и никой нищо няма да направи и после защо младите хора заминавали еми как няма да заминат като знаят че и те може да са на мястото на пребитото момче и че никой няма да им помогне дори и полицията а ние уж на тях трябва да разчитаме да ни опазят хахахах

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *