Спря да се крие! Вижте кой е човекът до Камен Воденичаров!

Камен ВоденичаровКамен Воденичаров от години има човек до себе си, в който е силно влюбен. Пикантната новина разкриха приятели на бившия кукувец, а човекът до него му е адаш и се казва Камен Бъчваров, научиха от “Всеки ден”.

Лично актьорът е качил във Фейсбук снимки от ваканцията си, която е прекарал заедно със съименника си. Според запознати двамата са били заедно в Кан и на Боровец, а от снимките си личи, че са си прекарали повече

от добре. Така на практика Воденичаров лично слага край на спекулациите около ориентацията си. От години в светското пространство се шушука, че актьорът има предпочитания към собствения си пол. Той обаче умишлено отбягваше темата като неведнъж се е опитвал да се прикрие с думите, че мечтае за брак и деца.

Именно затова всичките му познати са изключително доволни, че Камен веднъж завинаги е решил да спре играта на криеница и да живее спокойно с избраника си без тайни. Въпросният мъж – адаш на звездата, засега винаги е предпочитал да остава в сянка, за да не се шуми прекалено много около името му.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *