Спират „Къртицата“? Шоуто пълно с нередности!

Къртицата„Къртицата“ може да бъде свалена от екран.

Според неофициални източници, от СЕМ са отправили вече няколко предупреждения към формата заради явни нарушения. Глобите са толкова солени, че може да се наложи продуцентите да спрат преждевременно „Къртицата“ поради липса на бюджет.

„От „Къртицата“ толкова изнагляха, че се чудя как от Съвета за електронни медии още не са ги свалили“, коментират и медийни специалисти. Те визират поредица от гафове, които са недопустими и нарушават закона.

Пресен пример са нецензурните кадри от онзи ден по време на мисията с Центрофугата. Тогава на една от участничките банският се отмести и откри гледка, пред която децата трябва да си затворят очите. Макар че се излъчваше на живо, от предаването можеха да реагират веднага, като отместят камерата, но не го направиха. Така, точно в праймтайма на TV7, когато пред екрана са деца на всякаква възраст, гледахме голотии.

Но дори и този гаф да е бил неволен и от екипа наистина да не са имали време да реагират с цензурата, друг кадър от сватбата на Емануела можеше да бъде спестен на зрителите. Шоуто се излъчваше на запис и вместо да прикрият падналата рокля на певицата и цъфналия й силикон, те го излъчиха неколкократно в различни епизоди. Отново в праймтайма!

И като към всички тези гафове прибавим и псувните, които чуваме по време на мисиите в лайфовете, картинката е пълна.

Освен това, зрителите недоволстват, че тежките мисии на участниците могат да имат фатален край за някой от тях. Онзи ден Марияна щеше да получи инфаркт, затворена в ковчег с най-голямата си фобия – змиите. По време на мисията с камъните пък, маса от участниците имаха здравословни проблеми след края, а Миглена получи гърч в ефир.

„Трябва да спрат това предаването, докато не е станало късно и някой не е пострадал“, клатят глава зрители и близки на участниците в „Къртицата“.

Източник: kliuki.net

2 коментара по “Спират „Къртицата“? Шоуто пълно с нередности!

  1. vSI4KO KOETO STAVA E NORMALNO ZA TOZI FORMAT, KOITO SE IZLA4VA V MN DARJAVI I NAVSIAKADE E TAKA. U4ASTNICATE GO ZNAIAT SA6TO I KOITO NE ISKA DA N GO GLEDA I DA NE U4ASTVA

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *