Сорос спира да спонсорира протестите, ще купи БСП и ДПС

СоросСлед като почти 3 месеца поддържа антиправителствените протести в България, Джордж Сорос достигна до заключението, че колкото и да са забавни протестите, ще му е много по-изгодно да купи столетницата като параван за икономическите си интереси.

„Голям купон бяха протестите, но истината е, че на този етап ще ми е много по-евтино да купя българската социалистическа партия. Гражданското ви общество прави страшни хепънинги, но пък по 50 лева на човек на ден ми излиза солено. Знам, че протестите ви забавляват, но с парите, които хвърлих по тях бих могъл да купя два пъти БСП и ДПС и десетина лобистки закона като бонус. Няма смисъл да си играем с държавни преврати“ – споделя Сорос пред българската нация.

БСП и ДПС са доволни от намеренията на бизнесмена , като дори предлагат да се организира търг,  на който Сорос, Цветан Василев и всички други заинтересовани кукловоди да могат да наддават за тяхната подкрепа.

Както е известно, унгарско-еврейско-американският рептил и масон бе разконспириран от Бисер Петното и Мишо Шамара, но все още не е арестуван, въпреки доказателствата, че пуска кемтрейлс, не си вдига седалката в тоалетната и ще се жени за много по-млада от него жена, която не е чалга-изпълнителка.

Източник: nenovinite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *