СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА: BREXIT Е STRESSTEST ЗА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ИЛИ ЗАЩО ЕВРООТЦЕПНИЦИТЕ СЕ СМЯТАТ ЗА ПОБЕДИТЕЛИ?!

Brexit leave EU Reuters

Да внимаваме с референдумите! Необразованите може да се качат на главите на образованите и да им пик@ят във врата

В Англия е 7:00 часа. Онези, които гласуваха за излизане от ЕС,още не са се събудили – че защо да стават рано?! Държавата им е осигурила бенефити(социални помощи), могат да си къркат бира,да гледат досред нощ европейското,да псуват емигрантите и да си стягат багажа за почивка в Коста Брава.

Те няма и да осъзнаят днес какво ще им докара Brexit: 13,15% обезценяване на паунда, сривът на акциите на британските фирми,поскъпването на европейските стоки,визи за страните,в които са си купили къщи,загубата на европейската здравна карта,изгонването на източноевропейците,които им работят в строителството и фермите и им чистят метрото… Вече ще трябва да се справят сами,а те са отвикнали…Великобритания ли напусна ЕС или ЕС напусна Великобритания?! Защо гласувалите за излизане от ЕС британци смятат,че победиха?! Brexit няма да реши драматичните проблеми между проспериращите и мизерстващите на Острова. Гласувалите leave наказват сами себе си. Защото богатите ще си останат богати,а бедните – бедни. С и без чужденците от Европа.

Хора,да внимаваме с референдумите! Че може необразованите да се качат на главата на образованите и да им пик@ят във врата.

1 Pound = 1 Лев. Coming soon!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *