Снимка на зам.-областен управител от ДПС с турското знаме предизвика протести!

Кенан АшиковНовоназначеният заместник-областен управител на Габрово Кенан Ашиков от ДПС коленичи само пред турското знаме и се кълне единствено в него. Самият той гордо си сложил снимка във Фейсбук, клекнал до турския флаг.

Снимката взриви социалната мрежа и протестиращите срещу правителството на Орешарски. Габровци смениха мястото си на протест и се преместиха пред Областната управа, за да изразят възмущението си от назначаването на Ашиков за заместник-областен управител, пише изданието.

Назначаването на Кенан Ашиков от ДПС за заместник на Николай Григоров не е логична и правилна стъпка, според протестиращите, защото твърде малка част от жителите на областта са гласували за ДПС. Освен това младият счетоводител Ашиков няма зад гърба си стълбичка в йерархията, нито пък управленски опит.

Най-неприятно впечатление на протестиращите е направила неговата снимка във Фейсбук, където той се е снимал с гордост до националния флаг на Турция. Протестиращите очакват всички габровци да се присъединят към тях и да не допуснат Ашиков да остане заместник-областен управител.

Източник: mediapool.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *