Смях! Орешарски и Пеевски снимани БЕЗ ГАЩИ!

Орешарски и Пеевски снимани БЕЗ ГАЩИГЛЕДАЙТЕ И СЕ ЗАЛИВАЙТЕ ОТ СМЯХ!

Изобретателността на бунта няма граници!

Острите умове на протеста явно търсят начин, по който да унижат властниците до край!

Фотос, на който Пламен Орешарски и Делян Пеевски са спипани със свалени гащи, докато закратко отдъхват на българското Черноморие, залива Фейсбук като истинско цунами!

Стотици хиляди българи са споделили и лайкнали снимката и продължават да го правят.

Народът гледа и се гаври с тези, които не си подават оставката на инат!

Все по-упорито се говори, че бунтът ще прати папараци в районите, където депутатите и политиците ще почиват. Целта е да се направят автентични компрометиращи снимки на депутатки и депутати, които да разсмиват до сълзи протеста – и да направят по-голям техния позор!

Източник: 1kam1.eu

2 коментара по “Смях! Орешарски и Пеевски снимани БЕЗ ГАЩИ!

  1. Ройтерс и Европа не е са ли осъзнали, че в България има известна демократичност само относно стремежа на прогресивните хора към истина, справедливост, патриотизъм и себеуважение , а оттам – към по-добър живот. ЛИПСАТА НА ДЕМОКРАТИЧНО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО и ЗАВИСИМОСТТА НА УПРАВЛЯВАЩИTЕ КРЪГОВЕ КЪМ КГБ-ОЛИГАРХИЧНАТА (АНТИДЕМОКРАТИЧНА) СУПРЕСИВНО-РЕПРЕСИВНА СИСТЕМА пречат за създаване на ИСТИНСКА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА, НАСАЖДАТ ПОДЧИНЕНИЕ КЪМ РУСИЯ, ВМЕСТО СЛЕДВАНЕ НА УТВЪРДЕНИТЕ И ПРОГРЕСИВНИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ПРИНЦИПИ, ЛИКВИДИРАТ ВСЕКИ ПАТРИОТИЧЕН ИМПУЛС И САМОСЪЗНАНИЕ! ТРЯБВА ПРОМЯНА НА ВСИЧКО – ОТ САМОТО НАЧАЛО!!!
    Червените боклуци забравиха много бързо, че независимо от налудните им опити с дрисливите им подписки, България гласува „НЕ“ за атомната централа. И това ли становище на народа няма значение за тях. За каква цивилизованост и толерантност апелират тези нищожества. Трябва нищо да не е останало в тебе, (освен крадените пари и мечти на народа), за да имаш наглостта да си помисляш да подновяваш тази налудност.

  2. България гласува 60% да 40% не
    Повечето искаме втора атомна централа, но не и от това правителство, защото само ще грабят! 90% от парите ще ги откраднат 10% ще строят!

    Ще дам пример с Франция – държавата с най-много АЕЦ :)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *