Смях до дупка! Маймуни в сафари парк взривиха мрежата (ВИДЕО)

Маймуни в сафари паркБързи, смели, сръчни — такива са маймуните, които са решили за отрицателно време да опустошат колата ви и да я направят неузнаваема. Но вината ще си е само ваша — никога не паркирайте в сафари парк!

Маймуни от сафари парк в Уелс смаяха със сръчността си наблюдаващи ги фотографи. Животните успяха за рекордно кратко време да разглобят автомобил на съставните му части.

Дори и най-добрите автокрадци биха завидели на сръчните животни. Които поставиха нов рекорд по разглобяване на джип.

С истинско изумление фотографи по време на сафари наблюдавали какво се случва с изоставен наблизо автомобил.

Паркът изграден в Уелс, Великобритания е направен със специална туристическа цел. Комплексът работи само в слънчеви дни и в него живеят животни характерни за фауната на Африка. Пазачите обаче се налага да предупреждават посетителите да внимават. Особено, ако оставят колите си без надзор, пише “Дейли мейл”.

За кратко време пухкавите маймуни са в състояние да разглобят колата на съставните й части. Прозорци, табели, джанти, багаж — всичко се разпилява. При това малчуганите действат толкова сръчно и бързо, че дори и най-добрите биха им завидели.

Уникални кадри от едно такова опустошение бяха заснети от местни фотографи. Които останаха изумени от сръчността на малките бозайници. Вижте ги и вие.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *