СЛУХОВЕ РАЗПАЛВАТ СЕКС СКАНДАЛ В ООН ОКОЛО ДОНАЛД ТРЪМП

Trump Heili BGNES

Ники Хейли: Любовна връзка с Тръмп? Обидно е!

Секс скандал се заформя в ООН около Доналд Тръмп. Аферата тръгна, след като авторът на скандална книга за Белия дом Майкъл Улф намекна в американско телевизионно предаване, че президентът има любовна връзка, предаде АП. Постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли твърдо отрече слуховете, че има любовна връзка с американския президент Доналд Тръмп, предаде ДПА.

„Това е напълно невярно. То е много обидно и отвратително“, каза Хейли в интервю за „Политико“.

Тя все пак призна, че е пътувала с президентския самолет с Доналд Тръмп, но това е било със служебна цел. Освен това в самолета е имало и доста държавни служители. Това е напълно невярно. То е много обидно и отвратително, каза още в интервюто за „Политико“ Хейли.

„Президентът прекарваше значително лично време с Хейли в „Еър форс уан“ и се смяташе, че я гласи за национално политическо бъдеще“, написа Улф в книгата си. Той заяви, че информацията е достатъчна за това проницателните читатели да разберат, че именно Хейли е замесена в любовната връзка, за която се твърди.

Улф обаче каза, че нямал достатъчно доказателства, за да включи всички подробности в книгата си „Огън и ярост: в Белия дом на Тръмп“, която се превърна в бестселър след излизането си от печат този месец.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *