Слоганът на ГЕРБ: „Стабилна България – време е“

ГЕРБСлоганът на ГЕРБ за предстоящите предсрочни парламентарни избори е „Стабилна България – време е“, съобщи Елен Герджиков при представянето на предизборния щаб на партията за вота.

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов обяви, че партията му ще води страната към стабилност. Бившият вицепремиер и вътрешен министър в правителството на ГЕРБ заяви, че актуалните теми са невъзможност на агенциите да съберат приходи в републиканския бюджет. „Дефицитът на доверие към всички институции в България е под санитарния минимум. Компромиси могат да се правят за политики, които не могат да се приписват на една или друга партия“, заяви Цветанов.

В предизборния щаб на ГЕРБ Румяна Бъчварова и Цветомир Паунов ще отговарят за връзките с обществеността.

„За тази една година България загуби много – пари, време, доверие. Затова в предстоящата кампания България трябва да чуе истината. ГЕРБ няма да използва компромати, тролове, черен пиар. Българските граждани имат нужда от доверие и това е целта ни – да спечелим доверието им“, заяви Елен Герджиков. Той беше категоричен, че високата избирателна активност е задължителна, за да даде легитимност на новото управление, именно заради това ГЕРБ ще направи кампания за повишаване на избирателната активност. В нея ще участват и граждански организации.

Източник: bulgaria-news.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *