СЛАВИ ТРИФОНОВ: „ТОВА, КОЕТО РЕШИ КС, НЕ Е НЕЗАКОННО, РЕШЕНИЕТО Е НЕМОРАЛНО, МЕРЗКО, ДОЛНО. НАЙ-ОТГОРЕ СТОИ НАРОДЪТ“

Slavi trifonov bgnes

Шоуменът признава, че обмисля дали да влезе в политиката

Тази сутрин Слави Трифонов избухна срещу конситтуционния съд в емоционално интервю пред bTV. Той обвини конституционния съд, че е слуга на политическата класа у нас. „Това, което реши КС, не е незаконно, решението е неморално, мерзко, долно. Най-отгоре стои народът“, коментира Трифонов отпадането на три от шесте въпроса за инициирания от него референдум.

Припомняме, че вчера съдът сезиран от президента премахна от допитването въпросите дали да се намали броят на депутатите от 240 на 120, този за и против електронното гласуване и още един – дали полицейските началници да се избират пряко от народа.

„Ако някой си мисли, че това е краят, значи нещо се е объркал“, закани се Слави Трифонов. На въпрос в студиото Трифонов призна, че се двоуми дали да влезе лично в политиката. „Мисля, че Конституционният съд и разни други субекти доста сериозно ме тикат към нещо, което аз се двоумя, но те са се засилили. И аз, аха да си разказвам вицове, те ми казват: „Недей!“. Обикновено, когато човек си го проси, си го получава“. „Аз съм човек, който води шоу, но в личен план съм гражданин. Като 700 000 граждани , които искат да бъдат питани. И ще използвам правата, които ми дава конституцията“, отсече Трифонов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *