Слави Трифонов с четири апартамента за общо 3 милиона?!

Слави ТрифоновСлави Трифонов има земи и застроени площи за 10 милиона, без да броим ежегодните разходи по тях.

Слави Трифонов притежава 4 луксозно обзаведени апартамента, плюс още няколко декари земи и сгради на обща стройност 10 милиона лева. Само апартаментите, с които разполага, са оценени на близо 3 милиона.

Последната придобивка на Дългия е на стойност половин милион лева. Слави си купи апартамент в тузарския квартал „Малинова долина”, където възнамерява да живее заедно с приятелката си Мартина. Мезонетът е 450 кв.м с много екстри и чудесен изглед.

Но и досега Слави и Мартина не живееха лошо. Жилището на бул. „България” е повече от прилично, отново е на два етажа, с луксозно обзавеждане. За съжаление, не по вкуса на Мартина, която си пада по фън-шуй и вече потърква ръце за новото семейно жилище.

Третият апартамент на Дългия е в „Драгалевци“ – също много добро изпълнение. Само тези три жилища струват над милион и шестстотин в лева.

Може най-голямото бижу в имотите на Слави обаче си остава апартамента в Слънчев бряг. Намира се в комплекс “Порт палас”, сградата е на олигарха Георги Гергов и се води мега лукс. Има собствено пристанище, а на дизайна могат да завидят много 5-звездни хотели. Струва 1 милион лева.

Тук вече говорим за „едва“ 240 квадрата, което си е почти два пъти по-малко от новозакупения апартамент в квартал „Малинова долина”. Цената обаче е такава заради морския курорт и гледката, разбира се. Освен това, всяка година собствениците трябва да кихат по около 5000 за поддръжка на сградата.

Слави има и незастроени парцели, като наскоро по баровски си закупи… гора в местността Къси дол до София. Има земи в още две български села, като според запознати всичко е записано на името на фирмата му, пишат от razkritia.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *