Скандал №1 в Сърбия: Разкрачена водеща пред премиера (ВИДЕО)

ВодещатаДумата “скандал” е водеща в повечето заглавия на сръбски издания по повод случая, когато телевизионна водеща се разкрачи без бельо пред премиера Ивица Дачич.

Дачич стана поредният изпълзалян в предаването „Мисията невъзможна“. Авторите са успели да създадат ситуация, в която никой от охраната на премиера не е и предположил, че всичко ще приключи със съобщението, че премиерът е станал „жертва“ на скрита камера. „Водещата“ договорила ексклузивно интервю с министър-председателя на Сърбия. Разговорът е заснет в студио на известна сръбска телевизия, чийто собственик и служители също изобщо не са предполагали, че ще се снима пореден епизод от „Мисията невъзможна“.

Идеята на авторите била да се тества по какъв начин ще реагира първият човек в кабинета на Сърбия, когато забележи, че водещата е без бельо, докато разговаря с него. Водещата пита Дачич, след като един от новите министри, освен че е оженен, си има и приятелка, как би реагирал той, ако някоя от жените министри, която е омъжена, си има любовник. „Никой от нас не е само обикновен човек, никой от нас не говори само от свое име, а чрез нас се гледа и цялото правителство. Затова всеки би трябвало да има отговорно отношение. Доколко ме слушат, това е друг въпрос“, казва Дачич.

Когато тя разтваря краката си пред погледа му, в първия момент той се ухилва, след това обаче запазва самообладание и със спокоен тон пита дали има други въпроси. След предаването се показал ларж, казал, че не се сърди и дори се снима прегърнат с водещата, дори се целуват. Странно обаче защо, но сайтът на “Мисията невъзможна” продължава да не се отваря.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *