Скандал! Хакнаха пощата на NOresharski.com! Ето какво има вътре!

mailВсъщност никой не е хаквал пощата на NOresharski.com – ние сами решихме да ви покажем какво ще намерите, ако влезете вътре. Освен многото писма от поддръжници и симпатизанти, единственото скандално е нецензурните писма, които са ни пращали поддръжници на управляващата коалиция БСП-ДПС-Атака. Особено ценим нашите любимци от местната организация на БСП в Казанлък, чиято самоотверженост в защита на „експертното правителство“ на Орешарски често придобива нецензурен вид. Поради доброто ни възпитание ще заместим част от изразите с ***.

Ето например какво ни пишат социалистите от Казанлък:

СКРИЙТЕ СЕ, БОКЛУЦИ ТАКИВА!

Да го ду**те на Орешарски, келеши такива!

Не се ли уморихте бе, недорастъци? На умрялото куче Пеевски нож вадите! Въпреки вашетo No, Орешарски още дълго ще управлява. Защото може!

Скрийте се бе, келеши!

Скрийте се, продажници! Ясни сте кои сте и кой стои зад вас! Времето, а след това и народът ще ви изринат на боклука! На добър път!

Имаме и още няколко писма, които ще пратим само на любителите на силни литературни усещания.

Прави впечатление обаче, че се реагира така остро на нашите разследвания за имотите и офшорните връзки на Делян Пеевски, за скандалите с „Атака“ и на незаконното финансиране на партията на Николай Бареков, които те явно припознават за свои. Да са им честити.

Николай Стайков

координатор на NOresharski.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *