Скандал с детето – чудо Крисия от „Шоуто на Слави“!

КрисияСоциалната мрежа „Фейсбук“ се препълни от фалшиви профили на 9-годишната Крисия Тодорова, която нашумя с участието си в конкурса за млади таланти на „Шоуто на Слави“.

Всеки ден на стената на официалната страница на Крисия, която вече има над 90 000 фенове, се докладва за фалшиви профили на нейно име, предават от pk.bg.

Засега те са поне 8. Някои от тях имат над 6000 фенове.

Измамите не засягат само „Фейсбук“. Тя има фалшив профил и в сайта www.ask.fm, писа в. „24 часа“. Той е световна интернет платформа, която у нас е популярна предимно сред момиченцата между 10 и 15 години. В нея всички те питат любимите си звезди като Майли Сайръс и Селена Гомес кога ще дойдат в България. Факт е, че понякога световните знаменитости отговарят.

За първи път Крисия Тодорова се появи в „Шоуто на Слави“ на 30 декември, когато изпя една от най-хубавите песни на Бионсе – Listen.

Сега е финалистка в конкурса заедно с Гергана Тодорова, Ива Цветанова и Симона Иванова. Четирите момичета ще изпълнят по една българска народна песен и едно парче на „Ку-ку бенд“ утре и в петък в „Шоуто на Слави“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *