СКАНДАЛ: Слави Трифонов уволни Гъмзата!

Слави и ГъмзатаСлави Трифонов устроил нечуван скандал, след като научил пост фактум за самоволна акция на Гъмзата!

Невиждан скандал се разигра между шоуменът Слави Трифонов и музикантът от “Ку-ку бенд” Йордан Йончев – Гъмзата. Голяма разпра се случи заради самоволни действия от страна на музиканта.

Двуметровият водещ обвинил тромпетиста в кражба, тъй като си осигурил сам свое участие и прибрал целия хонорар. Той не отчел никъде своите допълнителни доходи.  Според законите в “Ку-Ку бенд” 40% от хонорарите на музикантите се отделят в общата сметка на екипа.

Естествено Гъмзата се опитал да обясни на своя шеф, че в новогодишната нощ е имал само едно участие, което е отчел, а въпросното парти, което било повод за разгорещения скандал, е било съвсем приятелско и той не е взел пари за направения купон. Разгневеният тв водещ, разбира се, не искал и да чуе обясненията на своя подчинен и само крещял неистово, че е уволнен и да се маха.

След случилото се, Слави решил да “затегне коланите” в своя екип и дал заповедта от сега нататък никой да не ходи по индивидуални участия без неговото позволение. Изявяващ се като истински “господар”, разпоредил да се направи ревизия на доходите на музикантите от “Ку-Ку бенд”. Всички знаем колко строг характер има господин Трифонов, но все пак трябва да се замисли така ли трябва да реагира един нормален човек към своите колеги и приятели, с които е от толкова дълго време.

Източник: kluki.net

5 коментара по “СКАНДАЛ: Слави Трифонов уволни Гъмзата!

  1. Така , сега Значи ПРАВИЛАТА СА ЗА ДА МОЖЕ КАТО СЕ НАРУШАТ ДА ИМА НАКАЗАН , второ – СЛави е шефа , като с приемали Гъмзата в екипа е било обеснено . ТВА Е .

  2. Tova e reakciyata na edin plevenski seliyandur . Zashtoto toi samiyat strada ot totolna tvorcheska nemosht i zatova go e yad kogato niyakoi ot benda ili aktiorite se izyavi . Tozi neshtastnik dalji vsichko na svoite scenaristi , muzikanti i aktiori . Edin den vsichki shte go napusnat .

  3. ИЗГОНИ СИ НАЙ ДОБРИТЕ ХОРА И ВЕЧЕ Е ВРЕМЕ ТОЙ ДА СЕ ИЗМИТА.НИКОЙ НЕ ГО ГЛЕДА ВЕЧЕ!ИЗЧЕРПА СЕ .

  4. Не само се изчерпа, но стана скучен, досаден, а се прави на много велик – Джей Лено – как ли пък не. А и музикантите, и актьорите, и Борис Солтарийски са професионалисти – много са добри. Ако не са сценаристите сигурно и дума не може да обели по собствена инициатива и собствена мисъл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *