Скандал! Изгонили Дичо от “Д2″ заради проблеми с алкохола?!

Етикети: , , , , , , ,

Дичо от “Д2″Дичо от “Д2″ имал проблем с алкохола?!

Бившият фронтмен на Дичо от “Д2″, както го знаят повечето хора- Митко Кърнев, разкри защо са се разделили с бившият вокалист на групата, предадоха колегите от hotarena.net. 

Самият Митко разкри преди време в предаването на Мартин Карбовски, че именно славата и алкохола са провалили Дичо и това е довело до раздялата им. Кърнев сподели още, че Дичо го е изоставил в един много тежък за него момент- когато е загубил баща си. Именно тогава Дичо буквално бил на върха, защото кариерата му като вокалист на “Д2″ била във възхода си. Освен това се снимал и във филм, а феновете му буквално го боготворели. Според Кърнев обаче, именно славата и парите са провалили Дичо.

Говори се още, че бившият вокал на “Д2″ има проблеми и с алкохола, които започнали още преди години. Този проблем на Дичо излезе наяве и по време на участието му в “Музикална академия”, където певецът редовно прекаляваше с алкохолните напитки и дрънкаше на китарата неспирно, с което само изнервяше останалите участници.

Дали славата и парите са заслепили Дичо, или нещо друго, за сега не е много ясно. Факт е обаче, че публиката доста отдавна почти забрави за него, а след като напусна “Д2″ той така ѝ не се реализира като самостоятелен изпълнител, с което загуби много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *