Скандал! Делян Пеевски стои зад партията на Илиана Раева?!

Документът показва връзката на Илиана Раева с Делян Пеевски

Документът показва връзката на Илиана Раева с Делян Пеевски

Документ разкрива връзките на Раева с Пеевски.

Скандално разкритие разбуни духовете в онлайн обществото. Интернет потребители са категорични, че новоучредената партия “Обединена България”, която ужким била създадена от Илиана Раева, всъщност е на Делян Пеевски.

Повод за съмненията им се оказа документ, в който са изброени лицата, свързани със скандално известния медиен олигарх. В списъка, който циркулира в интернет пространството, се намира и името на бившата гимнастичка, удобно написана с фамилията на мъжа си – Илиана Сиракова. Освен нея, потребителите забелязаха и името на Нешка Робева. Те двете са свързани с Пеевски посредством управителния съвет на спортен клуб “Левски”.

Тази информация накара много хора да се съмняват, че всъщност човека, който стои зад новосформираната партия “Обединена Българи” е не друг, а самият Делян Пеевски. “Защо й е на бивша спортистка да си създава партия? Има нещо гнило, 100%”, коментират форумци.

Припомняме ви, че по-рано днес Илиана Раева обяви, че става лидер на “Обединена България” – новосформирана партия, която има за цел да работи с неправителствените организации и да ги привлече на своя страна.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Скандал! Делян Пеевски стои зад партията на Илиана Раева?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *