Скандал в конкурса за красота “Мис Минск 2013″

Конкурс Мис Минск 2013Невиждан скандал разтърси конкурса „Мис Минск 2013”, който се провежда в Беларус, след като стана ясно, че всички финалистки в престижното мероприятие се препитават по нетрадиционен начин.

Конкурсът се провежда миналата седмица, а официалната победителка – 21-годишната Яна Концевенко, е описана от всички медии като скромна и срамежлива девойка, която буквално трепери, докато се явява на предварителния кастинг за конкурса.

Още на следващия ден обаче редица блогъри и опозиционни медии разпространяват снимки, които шокират всички с демонстрираната на тях разкрепостеност на Концевенко.

Шокиращите фотоси показват миската да се забавлява полугола в известен нощен клуб, да може обилно тялото си със сметана и още куп други лудории.

Впоследствие снимките са свалени от сайта, публикувал ги за първи път, но те са запазени от различни интернет потребители, които отново ги разпространяват в мрежата след това.

Скоро обаче става ясно, че не само Концевенко е любителка на нестандартните забавления. Оказва се, че и останалите финалистки се препитават с повече от нетрадиционни професии в Беларус. Едната от тях работи като стриптийзьорка, а други се събличат по различни клубове, където представят атрактивна еротична програма пред зажаднели за голи женски прелести посетители.

Малко преди да се разрази страхотният скандал, десетте финалистки са представени и на президента Александър Лукашенко и неговия син Коля.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *