Скандал в ефир: “Ти се педераст!”, изсъска Ангел Джамбазки към Владимир Каролев

Ангел ДжамбазкиВбесеният бивш царски депутат Владимир Каролев не можа да издържи на обидите и словоизлиянията на неудържимия Ангел Джамбазки. Войводата го нарече „педераст“, не му даде да си каже думата за цената на тока и царистът напусна студиото, като си забрави таблета. Диана Найденова игра през цялото време ролята на синя каска в рубриката си по bTV , но и това не спря агресията на човека от ВМРО.“Искаш да национализираш нещо, за което държавата е отговорна…”, “Еба ти малоумния популист….”, не се сдържа и царистът Владимир Каролев, след тирадата и обвиненията на Ангел Джамбазки от ВМРО, че е човек на монополите, че НДСВ са продали тока и са направили цената му непоносима.

“Ние не говорим за национализация, говорим за престъпен договор. Да не плащаме тока на чешките пенсионери…”, продължи да изпраща със залп от обвинения опонента си войводата и след напускането му.

Нервите на водещата също не издържаха и тя се опита да убеди Джамбазки, че не е дал на Каролев да си каже дори приказката. “Държа се като един необуздан на ръба на лудостта човек”, сдави го Диана. Джамбазки отговори напосоки със залп от словесни изстрели в своя защита.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Скандал в ефир: “Ти се педераст!”, изсъска Ангел Джамбазки към Владимир Каролев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *