Скандално разкритие! Управляващите на тайна среща с Ахмед Доган?!

Сараите на ДоганИзключително скандална новина е на път да разтърси и без това нестабилната политическа обстановка в страната. След среднощните събития на жълтите павета, когато се стигна до сериозни сблъсъци между протестиращи и полиция, се е състояла тайна среща между представители на властта и бившия лидер на ДПС Ахмед Доган. Въпросната среща се е състояла в прословутите сараи на Сокола в “Бояна”, а за нея алармираха жители на района, които са забелязали тази сутрин няколко лимузини на НСО, паркирани пред дома на Доган, пишат от Фактор БГ.

Свидетелите на ВИП посещението са категорични, че най-вероятно в сарая на Доган са пристигнали лично Сергей Станишев, Лютви Местан и Пламен Орешарски. Предполага се, че те, заедно с Доган, са обсъждали снощните събития пред парламента и са вземали решения за по-нататъшните действия на управляващите.

Именно след тази среща Станишев даде сутрешната си пресконференция от името на БСП, категорични са свидетелите.

Осман Октай, бившата дясна ръка на Доган, е категоричен, че Сокола до последно ще стиска властта посредством Местан и Станишев и затова им е забранил изобщо да говорят за оставка на кабинета. Според Октай лидерът на БСП осъзнава, че в момента единствената му сериозна подкрепа е именно от страна на ДПС, особено след вътрешните раздори в червената партия.

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *