СКАНДАЛНО! От ДПС настояват да се узакони цензурата!

ПротестМакар да се наблюдава едно известно охлаждане между ръководството на ДПС и прародината на електората Турция, прави впечатление единомислие по един парлив въпрос. Така както премиерът Ердоган зове на джихад срещу Туитър, така и хората на Местан заявиха ненавистта си към социалните мрежи.

От коалиционните партньори на БСП се стягат да криминализират клеветата и обидата във Фейсбук. Свободната социална мрежа все още не е съборила правителството, не се знае дали и ще успее, но едно е сигурно – мнооооооого ги дразни като фактор в живота!

От ДПС са наредили на юристите си подготвят за предложение в парламента специална поправка на НК. Чрез нея всеки, който си позволи да гъкне – отива в затвора!

Сега за клевета и обида съдът може да постанови финансова компенсация – във вид на глоба и обезщетение. От ДПС обаче нямат милост – искат и до 2 години затвор, понеже в света има прецедент -…В Еквадор!

Е, както всяка южноамериканска република има свои заслуги в създаването на диктатура, но и ние имаме подобно минало!

Следващата стъпка са гражданските арести (или на Сидеров, или на Петното), а ако искат да станем южноамериканци – като нищо ще станем и като Чили – със събирането на инакомислещите по стадионите…

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *