Скандално! Дупнишка учителка взриви мрежата със свои снимки

Рени МазниковаРени Мазникова се показа само по хавлия, заемайки предизвикателни пози.

Учителка от дупнишката Професионална гимназия по облекло и стопанско управление предизвика сериозен скандал в мрежата. Рени Мазникова, която преподава по информатика, пусна в личния си профил във Фейсбук снимки, които не подобават на една учителка, смятат потребителите. На кадрите Мазникова е само по хавлия, а позите, в които се е снимала, са повече от предизвикателни. 35-годишната учителка не смята, че кадрите са излагащи или пък уронващи престижа й като преподавател.

Не на това мнение обаче са родителите на учениците й. Според тях е недопустимо един учител да се появява по този начин където й да е, при положение, че децата, на които преподава, може да го видят. Самата Мазникова, освен учителка, е и една от най-състоятелните жени в Дупница. Педагожката е собственик на козметично студио, в което предлага и услуги като удължаване на нокти и коса. Освен по хавлия, Мазникова се е снимала и по бански, а по думите й целта на снимките е да покаже резултатът от 90-дневната й диета, благодарение на която е свалила 10 килограма, предават от Новини БГ.

Източник: razkritia.com

Рени МазниковаРени Мазникова

Един коментар по “Скандално! Дупнишка учителка взриви мрежата със свои снимки

  1. Етимологично – е ясно от какво произлиза понятието „дупница“: дупничанки запълват темите: с това, което им остава незапълнено

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *