Скандално! ВИЖТЕ как Бареков прави избори във Варна (ВИДЕО)

БарековВижте част от мръсния сценарии на „журналистът” от ТВ7.

Пред камерата говори наблюдател на изборите за кмет на Варна от „Гражданска инициатива за свободни и демократични избори”.

Вижте накратко как Бареков набира хора от всички градове срещу заплащане, за да подкрепят доц. Бозов на балотажа.

Бареков „знаел как да прави политически ПР“ и неколкократно им натяквал „Трябва да подкрепим доц. Бозов, той е нашият кандидат”.

Сред хората е бил дори и Ангел Славчев от „ДГИ”.

Човекът пред камерата твърди, че Бареков искал да ги обединява в сдружение, което по-късно да прерасне в политическа партия, „Партия на протестиращите”.

Източник: dobrudjainfo.com

17 коментара по “Скандално! ВИЖТЕ как Бареков прави избори във Варна (ВИДЕО)

 1. Ееее, герберастите се оляха. Тоз младеж от видеото е от официално регистрираните застъпници на ГЕРБ в Шумен. Хич не вярвам Бареков да го е наел без да го проучи. Нещо ми звучи на подставено лице и на измислена история.

  • Нямам нищо общо с коя да е политическа партия в Шумен. Не знам кого как е проучвал Бареков за мен – то от край време всичко за всички се знае, за това аз не крия нищо.

 2. Господина от видеото, може ли да каже как едновременно е застъпник на ГЕРБ и наблюдател, защо ОИК са допуснали такова сериозно нарушение по смисъла на ИК???.. Не вярвам някой да ги е карал на сила уважаемите да участват в това начинание!!! Поредната платена провокация!

  • Аз съм човека от видеото. Може да проверите където си пожелаете, и ако се открие информация, че съм подпомагал ГЕРБ по някакъв начин – добре дошли сте да я покажете.

 3. Всичко е една долна провокация, проумейте го най-после хора, ГЕРБ ще лъжат, мамят и купуват гласове, защото са гладни за власт и не успяха да си уредят далаверите докрай. За още 1 мандат ще съсипят тотално България, запомнете го. А иначе този е наблюдател, щот и за това има дават пари, 50 лв. ако не се лъжа, но сега може да са ги увеличили. Провокаторите да се крият по дупките, а Бареков да не им се връзва!

  • Ела и застани с името си като мен. Ела и ми кажи за какво съм взел пари? 50лв. ми е кафето сутрин. Струвам много повече!

 4. Нека сега да познаем кой плаща това изявление на този младеж. Отговорът на загадката – Нова ТВ и бате Бойко. Явно се опитва да изкара пари за биричка с цаца, че е решил да натопи един страхотен журналист.

 5. Ох, пак провокации колкото щеш. Господинчото е решил на 3 минутна слава, няма лошо. Ама айде да не говорим празни приказки, че всички видяхме кой купува гласове и кой агитира а?

 6. Интересно как изведнъж изскача някой си, дето се опитва да ни манипулира срещу Бареков. Ей, не се научихте бе хора:) Та нали ви видяхме всички гербери кво правите за власт:)

 7. Абе я трайте бе комуняги. Големи сте тъпаци. До една от политическите ни партии са сговнени. Какво ми ги защитавате тея БСП, ДПС, ГЕРБ. Много сте прости да го знаете.

 8. Повече от ясно е кой е поръчал това видео… Всички знаем, че ГЕРБ не пестят пари за купуване на хора и гласове. Искрено се надявам да си е струвало и момчето да е взело достатъчно пари за съвестта…

 9. Драгооо колко простотии изръси… Нима ти не знаеше точно къде отиваш и за какво, аз вече почвам да си мисля, че наистина си се сдухал, че беше пиян на сутринта беше…но явно някой ти е платил за да ги наприказваш тези щуротии, знам, че и Боко беше на златните същата вечер и не се учудвам за твоето поведение, а ти можеш да съжаляваш, че с тази си постъпка загуби едно приятелство! Както знаеш за мен всички партии към момента са един дол дренки… Съжелявам, че те мислих за свестен тип!

  За читателите, аз съм човека който го заведе във Варна и всичко това дето го наприказва са пълни глупости! Истината е, че просто бяхме там за едни честни избори без мошангии и купуване на гласове… Драго забрави да кажеш за мангала дето се пита да изкара подпечатаната бюлетина за да тръгне индианската нишка!
  Към журналиста, който е пуснал този материал:
  Не знам как сте си го редактирали, но поне слушайте внимателно колко са противоречиви нещата, които моя „приятел“ каза… И случайно господин журналист, не го ли видяхте, че е в абсолютно нетрезво състояние?!?!

 10. ако са крали от герб и купували гласове ,пак няма да са стигнат висините т.е низините на бкп-бсп.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *