Скандално ВИДЕО! Полицаи бият и арестуват протестиращ срещу Волен!

Александър Александров задържан от полициятаАлександър Александров е с две сериозни рани на главата.

Балетистът Александър Александров, който беше задържан тази сутрин от полицията, е бил зверски бит от представители на органите на реда. Александров, който е един от водещите балетисти в Националната опера и балет е предизвикал гнева на полицаите с виковете си “Извини се бе” към Волен Сидеров.

Официалната информация е, че мъжът се е подхлъзнал и е паднал като при падането е съборил радиостанцията на намиращия се наблизо полицай. Раните си пък получил при самото падане. Свидетелят, заснел видеото, в което балетистът лежи проснат по корем на земята, заобиколен от десетина полицая, обаче твърди, че секунди преди това Александров е бил зверски бит от тях.

По думите на човека зад камерата, Александров е бил арестуван и бит, без да е провокирал по никакъв начин униформените. Действително, на главата на мъжа – над лявата вежда и тила, се забелязват две доста сериозни рани, за които полицаите твърдят, че са от падането.

Заради тях мъжът е бил отведен в “Пирогов”. От органите на реда отказват информация дали все още е задържан. Видеото с Александров пък веднага се превърна в хит в мрежата и сред протестиращите.

Източник: razkritia.com

4 коментара по “Скандално ВИДЕО! Полицаи бият и арестуват протестиращ срещу Волен!

  1. Така е България, полицаите имат неистов страх от роми, турци и т.н., но българчетата ги спукват от бой, за да покажат все пак, че има „ред“ в тази държава. Така е било и така ще бъде.

  2. Този същия бягаше от полицаите поне 2 минути преди да го хванат… И да, наистина не са го били. Стига с правокациите!

  3. Така е.Волен е много специален психоболен индивид.Кой е този ,че ще го кара да се извинява и да изпада в поредната криза?.Полицаите правят това което им е наредено Интересно защо толкова го охраняват полицаите?Неговата охрана трябва да е от психиатрията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *