Скандални разкрития! Гентиана издаде коя ще спечели Мис Плеймейт 2014

Гентиана ХалитиБивша участничка в популярния конкурс направи скандални разкрития за тарифата на нагласената победителка.

Както всяка година, преди финала на Мис Плеймейт се завихри грандиозен скандал. Финалистката от предишното издание на конкурса Гентиана Халити заяви, че шоуто е нагласено и името на победителката вече е ясно. И за да докаже, че не говори празни приказки, Халити разкри и коя е тя, пишат от kliuki.net.

„Победителката в Мис Плеймейт 2014 е Вилиана Иванова. Нека й е честито две седмици преди самия конкурс“, написа Гентиана в профила си във Фейсбук. Плеймейтката заяви още, че информацията й е напълно сигурна като дори обяви, че е наясно и колко е тарифата на въпросната Вилиана за нощ. Халити обаче отказа да назове сумата.

И макар част от феновете да приеха думите й с недоверие, голяма част от тях са убедени, че действително конкурсът тази година е опорочен и именно Вилиана ще грабне короната на Мис Плеймейт 2014. Причина за съмненията им е фактът, че столичните слухове свързват девойката със собственика на клуб Бедрум, където ще бъде финалът.

„Тя му е любовница. А той е толкова лапнал, че е готов да угоди на всеки един неин каприз“, шушукат запознати. По думите им, освен, че си ляга с шефа на нощния клуб, Вилиана заработва и като танцьорка именно там. А дали думите на Гентиана ще се окажат истина, предстои да разберем.

Финалът на надпреварата е на 28 януари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *