Скандален клип от протестите: „По 300 лева ни дадоха, бате, сега да правиме мизерии!“(ВИДЕО)

300 лева за протестиращиСкандален клип, на който участник във февруарските протести чистосърдечно си признава, че е получил пари за да прави „мизерии“ по време на протестите и провокира насилие от страна на полицията, е качен на фейсбук страницата „Refuse To Be Denied“. Той ни бе изпратен от Бай Йух (няма грешка), който коментира тезата на политолога Огнян Минчев, че „интернет интелигенцията“ е свалила Бойко Борисов, подлъгана от олигарсите, недоволни от отказа да се строят „Белене“ и „Бургас-Александрополис“. Ето коментара:

„Интернет интелигенцията протестираше мирно и тихо, с искания единствено срещу ЕРП-тата, тези които свалиха ГЕРБ и Борисов бяха не повече от 1000 футболни лумпена, платени с по 300 лева на човек от хунтата. Те бяха тези, дето викаха: „МАФИЯ“, „Оставка“, ДОЛУ“ и хвърляха бирени шишета по полицията. И за да не бъда голословен, давам веднага доказателства: (ВИЖТЕ КЛИПА)

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “Скандален клип от протестите: „По 300 лева ни дадоха, бате, сега да правиме мизерии!“(ВИДЕО)

  1. Ето заради такива протестите се провалят. Заради тях се получава, че излизаме да протестираме за едно, а накрая се оказва друго.

  2. “По 300 лева ни дадоха, братле, сега да правиме мизерии!”(ВИДЕО).
    Защо тогава не дадохте по 300 лв на гладуващи червени бабички (или бяха преяли) или пък на майки с малки деца (нали и те били недоволни). Защо не наехте екипи за по 300 лв да пазят от самозапалване психари или даже да ги лекувате, а не убивате? Защо?
    ЗАЩОТО СТЕ ЧЕРВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ПРОДАЖНИ ТВАРИ, АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ ИЗРОДИ.
    ХУБАВОТО Е, ЧЕ ВЕДНАГА ВИ ПОЗНАВАМЕ И ТОГАВА….!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *