Синът на бивш вътрешен министър от България в ареста заради побой

ИнцидентСинът на бивш министър на вътрешните работи на България е участвал в побой в нощен клуб, гръмнаха румънските медии. Екшънът се е разиграл в събота вечерта в заведението „Club Bamboo“ в Букурещ, твърди телевизия RTV. По нейна информация, боят е бил заради жена и в него са участвали двама българи. Говорителят на полицията в Букурещ Александру Никулае съобщи, че колегите му се опитали да проведат първоначални разговори с двамата българи. Те обаче не говорели румънски. Жената, заради която станало мелето, и всички свидетели ще бъдат разпитани.

Удареният мъж (на 42 години) е бил откаран в болница за спешна медицинска помощ в стабилно състояние. Другият българин сам отишъл в Седмо районно управление на полицията, за да бъде изслушан в присъствието на преводач, съобщава на свой ред друга водеща румънска агенция – „Mediafax“.

Александру Никулае допълва, че полицаите ще съберат данни за инцидента, но законът изисква да има подадено оплакване, за да започне разследване. Според източници от букурещката полиция единият от участниците в инцидента –  Михаил Михов е бил ударен с чаша от Калин Тодоров.

По всичко обаче личи, че румънските медии са били подведени от името на единия от участниците в побоя – Михаил Михов, което почти съвпада с това на бившия вътрешен министър Михаил Миков. Всъщност, синът на ексминистъра носи името Венелин и е непълнолетен. Така че „бомбастичната“ новина, пристигнала от Букурещ, най-вероятно се дължи на „грешка в превода“.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *