Симона Загорова си пада по грубите батковци! (Виж гаджето й какви ги ръси)

Надпис на плажаСимона Загорова си пада по грубите батковци, пишат потресени от изцепка на гаджето й Симеон.

Новото й гадже Симеон се оказа доста циничен, пишат потресени от изцепката му. Дъщерята на Глория здраво е хлътнала по този красавец, който не спира да й къса сърцето, а тя наводнява мрежата с любовни възклицания.

Симона Загорова изглежда е много сантиментална за възрастта си, а в момента се къпе от щастие в обятията на любимия си. Двамата са в Слънчев бряг и купонясват до зори, а известната й майка сигурно няма нищо против буйната младост на Симона. Избраникът на девойката обаче надали би се харесал на татко й, ако види само какви бисери твори.

Е, мнозина го приемат на майтап и не виждат нищо кой знае колко смущаващо, но по-консервативни родители вече изказаха недоволството си във виртуала.

„Дано Глория знае в какви ръце е оставила Симона!”, „Младежта е по-бунтарски настроена и обича да провокира, но да се надяваме, че момичето получава нужното отношение и уважение, сигурно на нея не й говори така…”, гласят реакциите.

Фотото от плажа, което предизвика фурор, показва меко казано „солена” шега, но пък мачото на Симона вероятно има необходимост да се почувства „силен” в очите й, кискат се още потребители.

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *