СИДЕРОВ С ИРОНИЯ: СДОБРЕТЕ СЕ, ЗА ВСЕКИ ИМА ПО ЕДНА МИТНИЦИ И ПО ЕДИН ОБЩЕСТВЕН ДОГОВОР

Siderov bgnes

От парламентарната трибуна лидерът на Атака призоав управляващите да се мобилизират и да стабилизират управлението

Сидеров в последните месеци рядко идва в парламента, днес за откриването на лятната сесия излезе на трибуната и се обърна към колегите си от мнозинството. „Дойдох тук да ви се помотая в краката, да ви размахам един златен пръст, за да ви дойде акъла в главата“, каза сидеров и допълни „Малко да отсъствам и започвате да се карате, започвате да бутате управлението.

Ама недейте така- това са недомислени действия.”.

Според него АБВ се опитва да срути едно управление „което с толкова усилия, енергия и пари беше докарано на власт. И само си спомнете какви пари се хвърлиха за агитки, протестъри, какви ли не млади, ранобудни, красиви, интелигенти младежи с павета в ръка. И всичко това сега да го загърбим и да се хвърли на вятъра.” 

За всеки има по една митница, по един обществен договор, има за всички“, добави Сидеров. По думите му целта на АБВ била да изплашат премиера Борисов, той обаче не се притеснил – „най-много да го изнервите и да ви прати на предсрочни избори… ще оставите цели семейства, които сте назначили, без работа, чистичките ви ще уволнят…“, продължи Сидеров.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *